O nama

Već dvadeset godina smo sa vama.

Osnovani smo 1995. godine i dvadeset godina, iz dana u dan, trudimo se da zadovoljimo sve vaše želje i da vam obezbedimo prijatne trenutke u našem klub-restoranu.

U ambijentu koji će vas, sasvim sigurno, povesti ka trenucima potpunog uživanja u hrani i pićima iz podneblja Srbije, nećete ni osetiti da vreme prolazi.

Nudimo vam jela pripremljena po starim receptima srpske narodne kuhinje, po receptima sadržanim u najboljim srpskim pisanim kuvarima, ali i jela po receptima svih poznatih evropskih i svetskih kuhinja.

Ako želite da se samo za vas pripremi neko posebno jelo, dovoljno je da dan ranije telefonom zatražite da vam se pripremi željeno jelo i mi ćemo sa velikim zadovoljstvom to učiniti za vas.

Za svojim stolom, sa članovima svoje porodice, sa dragom osobom ili dragim prijateljima, imaćete svoju oazu mira i imaćete osećaj da mi postojimo samo zbog vas, ali budite spremni i da se vrlo brzo, u danima, kada, na vaš zahtev, obezbedjujemo i muzički program, osetite kao da ste u društvu sa svim ostalim gostima u restoranu, jer se u tim trenucima svi prisutni osećaju učesnikom zabave u kojoj se sve brige zaboravljaju i kada se gost prepušta punom zadovoljstvu, svojstvenom tradicionalnoj atmosferi srpske kafane.

O nama bi mogli još neku reč više, ali smatramo da je i ovo dovoljno da prihvatite naš poziv i budete nam drag gost.